30307_405206782070_628502070_4157563_3782545_n.jpg

FAQ eli mitä kysytään yleensä liian usein...

Miten bändi sai alkunsa? Ks. kohta Soittoniekat.

Missä soititte ensimmäisen kerran? Ensimmäisen kerran soitimme polkuharmooniduona Rakastajien Ratto-klubilla (Pori). Katusoittoa kokeilimme ensimmäisen kerran eräänä kauniina kesäpäivänä Porissa, kun sinä päivänä sattui olemaan sopivasti vapaa-aikaa. Ajankuluksi soitimme.

Mitä urakehitystoiveita teillä on bändin suhteen? Maailman ensimmäinen täysakustinen stadionkeikka olisi ihan jees. 

Mitä biisejä kadulla kannattaa esittää? Hittejä. Hyviä biisejä.

Miten kadulla soittaminen eroaa tavallisista keikoista? No, siinä ollaan niinku KADULLA.

Mistä bändi on kotoisin? Jami Westergård on kotoisin Porista. Niko Huttunen on kotoisin Kajaanista. Petteri Hyvärinen on kotoisin Iisalmesta. Joona Kukkola on kotoisin Koski TL:stä. Bändi on perustettu Porissa, ks. kohta Soittoniekat. Tällä hetkellä kaikki bändin jäsenet asuvat Tampereella. Bändi EI kuitenkaan ole kotoisin Tampereelta. Jami Westergård haluaa vielä huomauttaa, että hän on porilainen.

Missä olette käyneet ja mitkä ovat hyviä katusoittokaupunkeja? Olemme soittaneet mm. Porissa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Salossa, Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa, Iisalmessa, Mikkelissä, Lahdessa, Raumalla, Koski TL:ssä, Kuusamossa (Ruka) ja Espoossa. Hyviä katusoittokaupunkeja ovat kaikki muut, paitsi Turku ja Lahti.

Kuinka paljon katusoitolla tienaa? Verotusteknisistä syistä toteamme kysymyksen poliittisesti epäkorrektiksi. Miten paljon itse tienaat?

Millaisia ihmisten reaktiot ovat olleet? Moni tykkää.

Minkä ikäistä on kuulijakuntanne? Kaikenikäistä. Helmi on 5-vuotias ja hänen mielestään Porkka Playboys on paras. Sirkka 88-vuotta tykkää myös. Huomioittehan, että molemmat ovat naisia.

Minkälaisia ihmisiä kannattaa olla katusoittoyhtyeessä? Ensinnäkin, kenenkään EI kannata perustaa katusoittobändiä.

Voiko teidät tilata keikalle ja mitä se maksaa? Kyllä. Sähköpostitse osoitteesta info(at)porkkaplayboys.com saatte kaikki tarvittavat tiedot.